Lichaamstaal, de taal die iedereen spreekt

 Home  Groeten  Luisteren  Contact maken  Baby's  Stress  Waarheid  Eerlijkheid  Waardering  Manipuleren  NLP  Liefde  Dating  Flirten  Sollicitatie  Verkoop  Toespraak  Presentatie  Vergaderen  Pengebruik  Roken  Aanspraak  Assertiviteit  Ruzie  Agressie  Macht  Man/vrouw  Samen in bed  Kinderen  Op school  Onderwijs  Op kantoor  Sport  Spiegelen  Gedachtenlezen?  Dieren  Contact  

 


bol.com PartnerDe kleren maken de man, of vrouw.

Jippie, hij is er weer!

Het groot complimentenboek  Bekijk de preview

We laten je met trots weten dat er (na herhaalde verzoeken) op 11 juli 2017 een geheel vernieuwde druk van Het groot complimentenboek is verschenen.

Bestel dit boek bij Bol.com of Managementboek.nl

Toepassingen van lichaamstaal in de praktijk

In privésituaties en op het werk
Lichaamstaal kent vele toepassingen in de praktijk van het dagelijks leven. Het maakt verschil of je met iemand apart spreekt, aan de vergadertafel zit of voor een groot publiek spreekt. Het is anders of je met mensen spreekt die je goed kent dat dat je communiceert met vreemden die je voor het eerst ontmoet.

Een eerste contact
Misschien wil je weten hoe je gemakkelijk een eerste contact aangaat. Ga je solliciteren? Ontmoet je je potentiële liefdesparner voor het eerst of wil je een gesprekje beginnen tijdens een receptie? Hoe kun je een leugenaar ontmaskeren? Hoe maak je ruzie? Op deze site kun je er van alles over vinden.

In het linker menu vind je allerlei situaties in werk- en privésfeer waar lichaamstaal een belangrijk rol heeft. Je kunt de links in het menu volgen of met behulp van de grijze pijltjes rechts op de pagina's kun je makkelijk door de hele site bladeren.

Baby's, kinderen, mannen en vrouwen
Voor de manier waarop je communiceert maakt het ook verschil met wie je te maken hebt. In deze rubriek vind je daarom e.e.a. over lichaamstaal van baby's, kinderen, mannen en vrouwen.

Hoofdrubrieken
Lichaamstaal maakt een belangrijk deel uit van de persoonlijke communicatie tussen mensen. In deze website beschrijven wij de verschillende vormen van lichaamstaal en toepassingen daarvan.

De onderwerpen op de site zijn verdeeld over verschillende hoofdrubrieken:

Bovenaan elke pagina kun je deze rubrieken makkelijk terugvinden met behulp van de groene tabs.

Nieuws, weblog en forum
Op de homepage worden steeds de laatste nieuwtjes over de site en ontwikkelingen met betrekking tot lichaamstaal gepresenteerd. Graag vernemen wij of je de veranderingen ook verbeteringen vindt. Suggesties zijn zeer welkom. Ook willen wij graag jouw eigen ervaringen met lichaamstaal graag weten. Je kunt hiervoor terecht in het forum.

tekst: Frank van Marwijk.
© Bodycom Lichaamscommunicatie

Lichaamstaal bij baby's Frank van Marwijk   Lichaamstaal bij baby's  
Kan een baby praten? Ontdek dit en nog veel meer in het succesvolle boek Lichaamstaal bij baby's van Frank van Marwijk. In dit boek staat de communicatie tussen ouder en baby centraal. Het boek biedt boeiende informatie aan ouders met baby's en aan iedereen die beroepsmatig met baby's te maken heeft. Ook leuk als kraamcadeautje.

 Meer informatie
 Hoofdstukindeling
 Online bestellen

In maart 2012 verscheen de elfde druk van

Manipuleren kun je leren

geschreven door lichaamstaalexpert
Frank van Marwijk


Meer dan 30.000 exemplaren verkocht!
Bestellen via Managementboek
Bestellen via Bol.com

Informatie

Indien u belangstelling heeft voor een presentatie over lichaamstaal en/of actief luisteren binnen uw bedrijf of vereniging dan geven wij hierover graag meer informatie.

Bodycom Lichaamscommunicatie
Voorschoten
K.v.K. Haaglanden 28088572
http://www.lichaamstaal.nl (.com)
e-mail:
telefoon: 06 16024219


Hoe geef jij een handdruk?De kleren maken de man, of vrouw.

Terug naar IndexBoeken op onderwerp:
toepassing
praktijk
lichaamstaal
spreken in het openbaar
verkoper
manager
flirten
solliciteren

Manipuleren kun je leren
Meer dan 30.000 exemplaren!
Manipuleren kun je lerenFrank van Marwijk schrijft over subtiele lichaamstaal en beïnvloeding via onbewuste kanalen in zijn boek Manipuleren kun je leren

Meer informatie en nieuws
Bestellen via Managementboek
Bestellen via Bol.com


Lichaamstaal bij baby's
Lichaamstaal bij baby'sKan een baby praten? Ontdek dit en nog veel meer in het succesvolle boek Lichaamstaal bij baby's van Frank van Marwijk.
Meer informatie
Hier bestellen.

Nieuwe pagina's:
Lichaamstaal in het onderwijs
Collecteren voor goede doelen
Manipuleren kun je leren
Complimenten in relaties
Persoonlijke lichaamstaal
Combinaties van lichaamssignalen
Lichaamstaal van dieren
Griekse gebaren
Franse gebaren
Kus-test
Ademhaling
Ruzie maken
Expressiespel
Schaduwen lezen?
Lichaamstaal van kinderen
Ogentest
Gedachtenlezen?
Ik weet het niet...